(Salaris)administraties

Financiële administratie
Als ondernemer wilt u tijdig kunnen bijsturen. Een correcte financiële administratie is hierbij van cruciaal belang. Het juist en discreet verwerken van uw dagelijkse administratieve gegevensstroom vormt daarbij de basis. Bond Administratie neemt u deze verplichte zorg uit handen. U bent er bij gebaat dat uw financiële zaken in vertrouwde, ervaren handen zijn. Een goede financiële administratie wordt tevens ingezet om uw belastingzaken te regelen en is van grote waarde bij het vormgeven van uw financiële planning.

Salarisadministratie
Een accurate salarisadministratie is verplicht en door de steeds veranderende regelgeving zeer complex. U wilt echter geen moeilijkheden. Bond Administratie draagt samen met u deze belangrijke verantwoordelijkheid. Wij dragen o.a. zorg voor:
 
  • salarisberekeningen,
  • arbeidsrechtelijk advies
  • contractvorming,
  • aansturing ARBO Diensten,
  • conflictbemiddeling,
  • gegevensuitwisseling pensioenfondsen, belastingdienst en verzekeraars.

Jaarrekening en tussentijdse rapportage
Uw Jaarrekening is een verkorte maar complete versie van uw volledige administratie en wordt opgesteld volgens de vereiste normen van de Wet op Jaarrekening. Een goede jaarrekening biedt samen met tussentijdse rapportages helder inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.

TIP:
U bent met uw vak bezig en druk aan het ondernemen. Een jaarrekening lezen en begrijpen hoort daar niet bij, dat begrijpen wij. Wilt u wél meer inzicht en uw jaarrekening beter leren  begrijpen?  Bel 0299 366666 en maak een afspraak met ons. Kan ook per email uiteraard.

Detachering
Het kan voorkomen dat u gedurende een bepaalde periode veel extra mankracht en/of expertise nodig heeft. Bond Administratie kan u uit de brand helpen door specialisten tijdelijk bij u op de werkvloer te plaatsen.


Samenwerking

De adviseurs van Bond Administratie werken nauw samen met diverse beroepgroepen als verzekeraars, financiers en fiscalisten. Meer over de voordelen »

Blijf up-to-date!

Wie zakelijk up-to-date wil blijven abonneert zich op onze nieuwsbrief en volgt ons via Social Media.
Ik ontvang graag de nieuwsbrief »