Rust zacht Jaap

26 februari 2024

Zondagmorgen 25-02-2024 bereikte ons het bericht dat onze collega Jaap Bond (de Koe) de oneerlijke strijd tegen zijn ongeneeslijke ziekte heeft moeten staken. Jaap werd slechts 75 jaar oud.

Medio 2022 kreeg Jaap de dramatische diagnose dat hij ongeneeslijk ziek was. Daarna begon een strijd die hij met zijn kenmerkende doorzettingsvermogen aan ging. Ondanks dat Jaap de vooraf aangegeven termijnen ruim versloeg, heeft hij uiteindelijk moeten capituleren. Helaas.

Jaap heeft binnen ons kantoor een onuitwisbare rol gespeeld. Zo’n 45 jaar lang was Jaap een van de motoren achter het succes van het van oorsprong familiebedrijf. Jaap was degelijk, accuraat, altijd op de hoogte en vooral duidelijk. Hij bepaalde lange tijd de standaard binnen ons kantoor.

In Jaap verliezen wij een toegewijd collega, maar ook een meer dan goed mens. Jaap was oprecht, goudeerlijk en altijd volkomen zichzelf. We zullen zijn persoonlijkheid en regelmatige aanwezigheid missen. Wij wensen Griet, Miranda en Jurgen, André en Anneke en de kleinkinderen alle mogelijke kracht om dit grote verlies te verwerken.

Jaap, rust zacht!

Directie en medewerkers van BOND Administratie | Advies

Vraag? Stel hem gerust aan één van onze teamleden.

Bij Bond is er altijd een luisterend oor. Op zoek naar een oplossing voor uw financiële vraagstuk? Het begint met een e-mail naar één van onze teamleden.