Kom ook bij BOND Administratie & Advies

Wij ondersteunen uw ambities
Wij staan altijd voor u klaar, en komen met concrete oplossingen voor uw problemen. Wij vormen een klankbord voor uw ideeën en toetsen uw plannen. Wij adviseren u over te nemen stappen die u in staat stellen uw ambities te realiseren. Wij ontzorgen u volledig.

Uw administratie beteugelen 
Wij houden uw onderneming tegen het licht, onderzoeken het en bepalen samen met u een strijdplan en komen met pasklare oplossingen waarbij er veel mogelijk is. U houdt altijd zelf de regie in handen. Wij richten uw administratie optimaal in.

Veel mogelijkheden
Wij kunnen uw administratie volledig uit handen nemen of juist ten dele omdat u zelf ook zaken wilt regelen. En natuurlijk is het ook mogelijk uw administratie online bij ons te regelen. Bij Bond Administratie kan het allemaal

Scherpe tarieven
Dit doen wij tegen zeer scherpe tarieven waar wij u nog versteld van doen staan. Wilt u hier meer over weten bel ons dan of mail ons. Geheel vrijblijvend gaan wij met u om de tafel. Bij ons vindt u meer dan u zoekt.

Wilt u meer informatie, neem direct contact met ons op.
 
     
Jan Tol
» stuur email naar Jan
André Vlak
» stuur email naar André
Michel Schilder
» stuur email naar Michel
 

Over ons

BOND opereert voor een uitgebreide klantenportefeuille die vanuit Volendam is uitgebreid naar de rest van Noord-Holland en daarbuiten. Hierbij worden veel bedrijfstakken bediend op het gebied van adminstratieve dienstverlening, complete salarisverwerking, advisering, fiscale aangelegenheden en alles wat daarbij komt kijken.

BOND werkt samen met diverse disciplines in het vak, zoals fiscalisten, accountantskantoren, banken, verzekeringskantoren, makelaars en het notariaat. BOND streeft hierbij een hoog niveau na tegen alleszins acceptabele tarieven. Dus ook in tijden van recessie is en blijft BOND een betrouwbare en betaalbare partner. Hierdoor ontstaat een goede wisselwerking tussen adviseur en klant.
 

Samenwerking

De adviseurs van Bond Administratie werken nauw samen met diverse beroepgroepen als verzekeraars, financiers en fiscalisten. Meer over de voordelen »

Blijf up-to-date!

Wie zakelijk up-to-date wil blijven abonneert zich op onze nieuwsbrief en volgt ons via Social Media.
Ik ontvang graag de nieuwsbrief »