Historie

BOND is opgericht op 23 november 1977 door Dick Bond en Jack Bond. Het kantoor was destijds gevestigd bij Dick Bond thuis. Jack Bond trad al snel uit vanwege andere activiteiten die niet langer gecombineerd konden worden. Jack is thans mede-directeur bij nemassdeboer te Volendam.

Vanwege de uitgebreide klantenportefeuille was het van belang om ook in mankracht uit te breiden. In eerste instantie trad Jaap Bond toe als vennoot. Later zijn in vrij korte tijd ook toegetreden Siem Schilder en Theo Bond. Jaren later is ook Jan Bond nog toegetreden.

We kunnen dus spreken van een echt familiebedrijf van vier broers en een zwager. BOND heeft eigenlijk altijd de kenmerken van een familiebedrijf gehouden. De sfeer is vertrouwelijk, informeel en vriendelijk.

De huisvesting werd door de gestage groei van de klantenportefeuille al snel te klein. Het kantoor is om die reden in het verleden meermalen verhuisd. Via de Plutostraat naar de Marconistraat naar de Mgr. Veermanlaan naar uiteindelijk de Prins Bernhardlaan 16. En nu een uitbreiding naar beneden naar de Julianaweg 74.

Al die jaren is de structuur van BOND ongewijzigd gebleven. Behoudens  een omvorming naar de B.V.-vorm en twee naamswijzigingen. Van Administratiekantoor BOND naar BOND Administratie- en advieskantoor B.V. naar nu BOND Administratie | Advies.

In 2008 is BOND met het oog op de toekomst overgegaan naar een nieuwe generatie. Hierbij is de samenstelling van de directie gewijzigd. Directieleden Dick Bond, Siem Schilder en Jan Bond zijn uitgetreden. Hiervoor in de plaats zijn gekomen André Vlak, Jan Tol en Michel Schilder. Jaap Bond en Theo Bond maken nog steeds deel uit van de directie.

Samenwerking

De adviseurs van Bond Administratie werken nauw samen met diverse beroepgroepen als verzekeraars, financiers en fiscalisten. Meer over de voordelen »

Blijf up-to-date!

Wie zakelijk up-to-date wil blijven abonneert zich op onze nieuwsbrief en volgt ons via Social Media.
Ik ontvang graag de nieuwsbrief »