Advisering

Fiscaal advies
Wie geld verdient moet belasting betalen. Zo simpel is het in Nederland. U wilt echter de zekerheid dat u niet teveel betaalt en eigenlijk liever nog iets minder. Bond Administratie heeft de expertise én gereedschappen om dit voor u te bewerkstelligen. Hierbij valt te denken aan zaken als vervroegde afschrijving, opbouw fiscale oudedagsreserve, lijfrente constructie en meer. Kortom: taxplanning!

Zakelijk advies
Bond Administratie is onafhankelijk, heeft meer dan 35 jaar ervaring en begeleid honderden ondernemers en zaken, ieder met eigen kansen, bedreigingen, hoogte- en dieptepunten in crisis én welvaart. Dáárom zijn wij de ideale sparringpartner voor uw vragen. Wij beantwoorden vragen over omzet, uurtarief, kostenbesparingen, personeelsbeleid, bedrijfsstructuur, bedrijfsopvolging etc etc.

Financieel advies
Wij monitoren zowel zakelijk als particulier uw financiële situatie en begeleiden u bij moeilijke beslissingen zoals hypotheken en financiering, verzekeringen of totale financiële planning. U wilt eerlijk en onafhankelijk advies. Bond Administratie ís in alle gevallen onafhankelijk. Wij zetten altijd een paar extra stappen en gaan voor u door het vuur. Wij bemiddelen, regelen en overtuigen voor dat ene extra duwtje. En indien nodig trekken wij u zelf ook over de streep!

Samenwerking

De adviseurs van Bond Administratie werken nauw samen met diverse beroepgroepen als verzekeraars, financiers en fiscalisten. Meer over de voordelen »

Blijf up-to-date!

Wie zakelijk up-to-date wil blijven abonneert zich op onze nieuwsbrief en volgt ons via Social Media.
Ik ontvang graag de nieuwsbrief »